Майкъла определи най-важния мач за ЦСКА


Майкъла определи най-важния мач за ЦСКА
Снимка: БГНЕС

986 0

Бившият футболист и директор в ЦСКА Георги Илиев заяви, че армейците играят все по-добре въпреки негативния резултат в Коматево.

"ЦСКА определено игра по-добре от Ботев, но изпусна по фрапиращ начин няколко абсолютно чисти положения. Отборът създаде достатъчно голови ситуации, но е очевидно, че липсва изявен реализатор. ЦСКА заслужаваше много повече от точка в този мач. Обективно погледнато отборът направи най-добрата си игра при гостуване от началото на сезона, но жалкото е, че не успя да спечели. Не може и дума да става за сравнение с представянето при визитите на Верея, Пирин и Дунав. Сега играхме много по-добре. Късмет е, че не се стигна до гол във вратата на Ботев. Но отборът навлиза в добро състояние и започва сериозно да набира скорост", заяви Илиев пред "Тема спорт".

Още един контузен на "Армията", аут е за месец

Той изрази увереност, че "червените" ще победят "Левски" и след това всичко ще е наред. "Сега като бием Левски, всичко ще се оправи. Няма значение с колко, но със сигурност ще спечелим седмо поредно шампионатно дерби", каза Майкъла.

"Съдийството на мача с Ботев бе добро. На другия полюс бяха чужденците на терена. Лошо впечатление ми направиха. Проблемите бяха провокирани от тях. Държаха се безобразно, позволяваха си да се отнасят нахално, невъзпитано и надменно към съдиите. Реферът обаче се справи въпреки напрежението", добави Илиев.

Според него в основата на добарата игра на тима от "Българска армия" са именно чужденците.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички