Майкъла: Иво Иванов е прав за разточителството в ЦСКА


Майкъла: Иво Иванов е прав за разточителството в ЦСКА

1375 0

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев взе отношение по нападките на Иво Иванов към клуба, тъй като бе замесено и неговото име.

"Иво Иванов е прав за много неща. Политиката, която води в момента ЦСКА, е пагубна. Не може да се взимат 14-15 нови футболисти, няма как треньор да получава по 40 000 лева заплата, а помощникът му - 9 000 лв. Някои футболисти пък се разписват месечно срещу 25-26 000 лева. Знам го, защото съм подписвал договорите. Трябва бюджетът да се свие радикално на 2 милиона на година. Както направиха в Левски", коментира Майкъла пред "Меридиан мач".

"Бях на разговора между Иво Иванов и Стойчо Младенов. Иванов каза, че бюджетът трябва да се намали до 5-6 милиона лева, защото няма повече пари. Стойчо обяви, че с тези пари реалната цел е пето-шесто място. Аз пък мисля, че и без пари ЦСКА не може да излезе от тройката", добави бившият шеф.

"Не мога да взема отношение по лиценза, защото не знам кой според договора между "Титан" и "Лира Инвестмънт" поема пасивите. Аз лично имам да получавам 240 000 лв. от Иво Иванов. Ще си ги търся от него и от Димитър Борисов, защото ангажиментите са от тяхна страна", каза още Илиев.

"Сектор "Г" се бави, защото двете страни не са се споразумели. Ангажимент към изграждането му пое "ЦСКА Завинаги". Доколкото знам обаче те искат да получават част от приходите от билетите. Аз и преди съм казвал, че трябва да се пускат 5000 билета за Сектор "Г" по 8 лева, като два от тях да отиват за феновете. Така те ще се издържат", завърши Майкъла.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички