Мачът между ЦСКА и Левски ще бъде отложен, ето за кога


Мачът между ЦСКА и Левски ще бъде отложен, ето за кога
Снимка: БГНЕС

977 0

Двубоят между ЦСКА и Левски в Първа лига ще бъде отложено, твърди вестник "Труд". Ако това стане факт днес, дербито ще бъде пренасрочено за средата на декември. Очаква се Спортно-техническата комисия към БФС да вземе крайното решение, след като на "Герена" има бум от заразени с коронавирус.

Вчера от Левски обявиха, че имат още петима заразени и общо под карантина са 11 футболисти. По регламент при наличие на повече от 10 положителни играчи с професионални договори в един отбор мачът трябва да бъде отложен. Заразени с вируса по последна информация са и трима души от спортно-техническия щаб.

Ако двубоят бъде отложен за декември, в края на годината "сините" ще имат натоварена програма. Предстои им тогава и дерби с Берое, както и отложеният по-рано сблъсък с Локомотив (Пд). "Червените" пък ще имат възможност да се концентрират върху двубоя с Йънг Бойс в Лига Европа. На свой терен те ще търсят първата си точка в груповата фаза на турнира през този сезон. А какво каза Тити Папазов за мача с ЦСКА вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички