Люпко Петрович е харесал двама от Сърбия за ЦСКА


Люпко Петрович е харесал двама от Сърбия за ЦСКА

1585 0

Консултантът на ЦСКА Люпко Петрович продължава търсенето на нови играчи за "червените". Той сподели, че е харесал двама играчи от Сърбия за селекцията и освен това той говори за шансовете на тима да спечели титлата и Купата на България.

"Селекцията винаги е необходима и винаги ще я има. Отбор като ЦСКА е длъжен непрекъснато да опитва да надгражда и да става по-силен. Със сигурност през лятото ще опитаме да вземем трима или четирима футболисти, които да са по-добри от тези, които имаме сега. Имаме и такива с изтичащи договори и е възможно да се разделим с някои. Що се отнася за новия футболист от Руанда, той се прибра в родината си. Все още, ако решим, може да го вземем. Това ще се преценява допълнително. Ако на неговата позиция намерим по-добър, няма да го вземем", заяви Петрович пред "Меридиан мач".

"ЦСКА има голям шанс и за двете купи. Футболът затова е толкова велика и прекрасна игра, защото предварително в нищо не можеш да си сигурен. Аз мисля, че Лудогорец не е много по-добър. Да, те също са силни и имат класни играчи, но не мисля, че превъзхождат с много останалите, включително и нас", допълни още той.

Според слуховете в отбора се готвят рекордна лятна селекция и съответно чистка. Подробности вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички