"Любовта" на Каранга към ЦСКА - бутафория, отнесъл се долно клуба?


"Любовта" на Каранга към ЦСКА - бутафория, отнесъл се долно клуба?
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3519 0

Лидерът на Сектор Г Иван Велчев-Кюстендилеца разкри интересни подробности около продажбата на звездата на ЦСКА Фернандо Каранга. Тарторът на агитката публикува дълъг статус в социалната мрежа Facebook, където обясни причината за трансфера на бразилеца непосредствено преди старта на евроучастието на отбора.

ЦСКА ОБЯВИ ОФИЦИАЛНО ТРАНСФЕРА НА КАРАНГА В КИТАЙ

"Време е да напиша и аз някои неща. Първо за трансфера на Каранга искам да внеса малко яснота - желанието на ръководството беше играчът да остане в ЦСКА с дългосрочен договор и подобрени условия. Желанието на самия играч не беше същото. Той искаше да отиде в Китай за повече пари. Въпреки многобройните молби и уговорки от собственици, ръководни органи, фенове и кой ли не Каранга заяви, че повече не желае да играе за ЦСКА. При това положение и отказа му да подпише нов договор единственият правилен ход на ръководството беше да го продаде и да вземе за него немалка сума пари пред опцията да го пусне без пари другото лято. Последно искам да призова всички да подкрепяме повече отбора и да даваме по-малко напътствия", написа Велчев, като уточни още, че появилите се публикации за трансфер и на Десподов са "спекулации".

Велчев написа още подробности около Каранга в коментари към своя статус. "Като казвам, че не искаше да играе за ЦСКА, се изказвам доста леко и запазвам благоприличие. По въпроса с Каранга и начина, по който си тръгна, има какво още да се каже, но предпочитам да запазя добрия тон", уточни той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички