Любослав Пенев: Финала не го мислим, пропиляхме първото полувреме


Любослав Пенев: Финала не го мислим, пропиляхме първото полувреме
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2296 0

Предводителят на ЦСКА Любослав Пенев говори след минималния успех с 1:0 срещу Арда. Ел Голеадор счита, че отборът му е стигнал до заслужена победа въпреки по-слабото им първо полувреме.

„Мисля, че направихме достатъчно с оглед на това, че пропиляхме първото полувреме. Имаше брак в играта ни, ниска концентрация. Нещата се коригираха през втората част. Заслужена победа“.

„Да не мешаме капите. Направихме необходимите корекции, анализ на първото полувреме и нищо повече. Така виждам нещата и така постъпвам, със смените. На прав път съм“. 

„Много добре с изявите си Густаво Бусато. Единствената чиста ситуация за Арда. Много добра реакция. Имахме и ние ситуации да поведем, но не случи. Вратарят е част от отбора“. 

„Познаваме се и съвсем нормално е това да знам как ще подходи колегата, да предвидим ходовете на противника. Това е интересно. Към момента това се позволява, така че благодаря на феновете. Те оказаха много голяма подкрепа. Искам да благодаря и феновете на Арда, които ме поздравиха. Така трябва, коректно беше“. 

„Да не го мислим финала, тепърва предстои възстановяване. Имаме мач в петък. Имаме три мача до финала. Не мислим за финала, а з а следващия противник. Знам нещо, чух нещо, четох нещо. Ние се готвим за мача. Има компетентни органи, които трябва да вземат решение. Нашата работа е да готвим футболистите“.

„Жеферсон се оправя, всеки ден го виждам, изпраща ви поздрави. Лека вечер“, завърши в свой стил Пенев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички