Любослав Пенев: Финала не го мислим, пропиляхме първото полувреме


Любослав Пенев: Финала не го мислим, пропиляхме първото полувреме
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

773 0

Предводителят на ЦСКА Любослав Пенев говори след минималния успех с 1:0 срещу Арда. Ел Голеадор счита, че отборът му е стигнал до заслужена победа въпреки по-слабото им първо полувреме.

„Мисля, че направихме достатъчно с оглед на това, че пропиляхме първото полувреме. Имаше брак в играта ни, ниска концентрация. Нещата се коригираха през втората част. Заслужена победа“.

„Да не мешаме капите. Направихме необходимите корекции, анализ на първото полувреме и нищо повече. Така виждам нещата и така постъпвам, със смените. На прав път съм“. 

„Много добре с изявите си Густаво Бусато. Единствената чиста ситуация за Арда. Много добра реакция. Имахме и ние ситуации да поведем, но не случи. Вратарят е част от отбора“. 

„Познаваме се и съвсем нормално е това да знам как ще подходи колегата, да предвидим ходовете на противника. Това е интересно. Към момента това се позволява, така че благодаря на феновете. Те оказаха много голяма подкрепа. Искам да благодаря и феновете на Арда, които ме поздравиха. Така трябва, коректно беше“. 

„Да не го мислим финала, тепърва предстои възстановяване. Имаме мач в петък. Имаме три мача до финала. Не мислим за финала, а з а следващия противник. Знам нещо, чух нещо, четох нещо. Ние се готвим за мача. Има компетентни органи, които трябва да вземат решение. Нашата работа е да готвим футболистите“.

„Жеферсон се оправя, всеки ден го виждам, изпраща ви поздрави. Лека вечер“, завърши в свой стил Пенев.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Ла Лига


Петима съотборници, които не намериха общ език с Лео Меси

Може би няма футболист, който да не е искал да поиграе с великия Лионел Меси, но невинаги е било възможно за съотборниците...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама