Любопитно: Стойне Манолов с ултиматум към ЦСКА за двама играчи


Любопитно: Стойне Манолов с ултиматум към ЦСКА за двама играчи
Снимка: Lap.bg

6251 0

Собственикът на Царско село Стойне Манолов не скри, че клубът има интерес към привличането на двама играчи от ЦСКА и заяви пред "Тема спорт", че дава срок на "армейците" до понеделник (21 юни) да обявят дали са съгласни да продадат Митко Митков и Мартин Смоленски:

"Не крия, че проявяваме интерес към тези двама футболисти и преди някол­ко дни заявих, че съм провел разговор с ръководството на ЦСКА. Искаме да привле­чем Митков и Смоленски под наем за една година. При нас те ще получат повече шансове и игрови минути, отколкото на “Ар­мията”. Ако се възползват от тях, ще е добре, но ако не успеят, то значи, че и в ЦСКА няма да могат", заяви Манолов и добави:

"Ние не можем да чака­ме безкрайно, защото съ­що искаме да си направим сметките и да действаме по нашата селекция. Ще изчакам до понеделник да разбера какво е решение­то на червените и ако ня­ма положителен отговор или ако няма никакъв отговор, ние ще започнем да търсим други състезатели за тези позиции. Лично мо­ето мнение е, че Царско се­ло е най-добрата опция за Митков и Смоленски, защо­то ще бъдат постоянно пред очите на треньор­ския щаб на ЦСКА и дори могат да ги следят по време на тренировъчния про­цес. От други футболисти на ЦСКА не се интересува­ме. Искаме само тези два­мата", допълни още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички