Любо само с 3 простички условия за завръщане в ЦСКА


Любо само с 3 простички условия за завръщане в ЦСКА

2928 0

Любослав Пенев е поискал само три неща, за да се върне в ЦСКА и да поеме отбора. Бившият национален селекционер пое поста от Галин Иванов. Той и помощниците му Владимир Манчев и Сашо Борисов се връщат в школата.

Любо пожелал да няма проблеми с транспорта и лагерите на клуба до края на сезона. След това поискал да се гарантира, че премиите, предвидени за класиране в тройката на играчите, ще бъдат изплатени. И последно поискал да се гарантира жилище на помощника му Давид Родригес, пише "24 часа". Испанският кондиционен специалист веднага тръгнал да търси билет за София, след като получил обаждане от Пенев.

Към щаба си от националния отбор Любо е добавил и друга легенда на "червените" - Методи Деянов. "Златното момче" работеше с юношеските национали, но след уволнението на Пенев от държавния тим бе махнат, защото му бил прекалено близък.

В нито един момент от преговорите не е ставало дума и за лев заплащане на треньорския щаб.

Първоначално Пенев имал идея смяната да се направи след двубоя с Берое в петък, защото имал прекалено малко време за работа преди него. В крайна сметка обаче бил убеден от шефовете и най-вече Радослав Здравков веднага да се залавя за работа и се съгласил.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички