Любо Пенев решава дали остава до петък


Любо Пенев решава дали остава до петък
Снимка: Иван Йочев

1030 0

Ръководстовото на ЦСКА има голямо желание Любослав Пенев да остане начело на тима. Пенев има поставен срок до петък да обяви решението си, твърди "Тема спорт"

Вчера собствениците Милко Георгиев и Ивайло Манджуков и смятаните за мажоритарни акционери Петър Манджуков и Юлиян Инджов се срещнаха с Пенев. Той обаче не пожела да сподели подробности пред медиите : "Когато има нещо конкретно, тогава ще говорим."

Любо Пенев трябва бързо да вземе решение, тъй като трябва да започне лятната подготовка на тима и оформянето на селекцията за следващия сезон. Едно от основните му изисквания е в ЦСКА да се работи по-професионално. Ключово за решението му ще е и дали "армейците" ще вземат участие в "А" група през следващото първенство. Бюджетът за следващият сезон също ще играе важна роля.

На предишната среща с Манджуков-старши Пенев е получил уверения относно организацията в клуба. Обещаният бюджет от 4 млн. лева също удовлетворява специалиста, разбира се, ако сумата бъде осигурена на практика, а не само като идея.  

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички