Любимец на Ганчев се закани на Левски


Любимец на Ганчев се закани на Левски
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1058 0

Полузащитникът на ЦСКА Петрус Бумал говори преди мача с Левски. Камерунецът с френски паспорт е напълно готов за игра и се очаква да попадне в стартовата единайсеторка на Стамен Белчев.

"Всичко вече е наред. Чувствам се добре и днес тренирах с колегите си. Готов съм да играя в събота, ако треньорът реши да ме пусне. За дербито знам, че единствената опция, която имаме е да победим и да се борим до последно. Освен футболните си усилия трябва да вложим и много страст. След вчерашната среща с Ботев трябва да се възстановим, за да сме готови физически за Левски", заяви Бумал пред клубния сайт.

"С Рубен Пинто направихме добро партньорство в средата на терена. Аз се връщам повече назад да помагам на защитата, докато той получава повече пространство в предни позиции".

"Наясно съм, че предстоящото дерби не е само чисто футболно, а е и на трибуните. Искам да призова нашите фенове да дойдат на стадиона в събота и да ни подкрепят. Те са ни нужни, за да сме не 11, а 12 играчи. Сега отборът е доста по-подготвен от предишния мач, който изиграхме с тях през есента", заяви още футболистът на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички