Локомотив (София) пуска само 2700 "армейци" в "Надежда"


Локомотив (София) пуска само 2700 "армейци" в "Надежда"
Снимка: БГНЕС

1292 0

Само 2700 запалянковци на ЦСКА ще могат да грледат на живо предстоящото гостуване на Локомотив (Софияа). Това бе решено днес след среща с представители на БФС, ГДНП, СДВР и двата клуба.

Припомняме, че ако "червените" спечелят последните си две шампионатни срещи - гостуването на Локомотив и домакинството на Литекс те на 100% ще извоюват квота за турнира Лига Европа.

Ето какво пише на сайта на БФС:

Днес 19.05.2015 г. се проведе работна среща, на която беше разгледана предстоящата футболната среща между отборите на ПФК „Локомотив” Сф и ПФК „ЦСКА” която ще се играе на 23.05/събота/ от 17.30 часа. Бяха обсъдени условията за продажба на билети и настаняване на привържениците на ПФК “ЦСКА” на стадион „Локомотив”, с цел не допускане на зрители над лицензираният капацитет на стадиона и нормалното протичане на футболната среща. В работната среща участваха представители на БФС, ГДНП, СДВР, ПФК „Локомотив” Сф и ПФК „ЦСКА”. На срещата бе решено ПФК “Локомотив” Сф да пусне в продажба за привържениците на ПФК „ЦСКА” не повече от - 2000 броя билети за сектор „Г” и 700 билети за сектор „А”, което представлява 50% от лицензирания капацитет на стадион „Локомотив”. Билетите за привържениците на ПФК „ЦСКА” за сектор "А" и "Г" ще се продават на касите на стадион „Българска армия”, а за привържениците на ПФК „Локомотив” на ст. „Локомотив”. Билети за срещата ще се продават до 22.05/петък/2015 включително , като в деня на мача билети няма да се продават.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички