Локомотив Пловдив - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме спора от Първа лига?


Локомотив Пловдив - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме спора от Първа лига?
Снимка: БГНЕС

1856 0

Локомотив Пловдив приема ЦСКА София на "Лаута" в неделя, 26.05., от 20:30 часа. Само допреди два кръга срещата се очертаваше като ключова за директното класиране на "армейците" в Лига на конференциите, но след ремито срещу Крумовград (2:2) и загубата от Черно море в София (0:1), двубоят вече няма абсолютно никакво значение за тях.

ЦСКА ще излезе предимно с резерви!

ЦСКА София

ЦСКА със сигурност ще финишира трети в Първа лига, а Локо Пловдив няма как да промени петата си позиция. С оглед на предстоящия бараж за място в евротурнирите (31.05., 19:00 часа, стадион "Васил Левски"), Стамен Белчев е решил да даде почивка на голяма част от основните си футболисти. Хайнц, Кордоба, Кареасо, Вион и Юга няма да играят днес, а на тяхно място са повикани юноши.

"Смърфовете" също ще бъдат без някои основни играчи, но причините са различни. Динко Хоркаш със сигурност напуска клуба през лятото и под рамката на 99% ще стартира Мартин Луков, който повторно дебютира за Локо Пловдив в миналия кръг срещу Лудогорец. Йоан Баи и Калоян Костов лекуват дълготрайни контузии и със сигурност пропускат срещата с ЦСКА. Не се знае какво е състоянието на бразилеца Евандро, който все още има леки проблеми с адукторите - по-вероятно е той да започне срещу "червените", но едва ли ще може да изкара цял мач. Добрата новина е завръщането на капитана Димитър Илиев, който не взе участие срещу Лудогорец заради натрупани 5 жълти картона.

Къде да гледаме двубоя?

Както вече споменахме, двубоят ще стартира днес (26.05) от 20:30 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт. Разбира се, ще може да го проследите на живо, минута по минута, на Sportlive.bg.

Още: Прогнозират, че само Лудогорец ще пробие в евротурнирите през сезон 2024/25

Още: Млада надежда на ЦСКА се сбогува и се насочва към ЦСКА 1948

ЦСКА вече мисли само за баража, Стамен Белчев взе важно решение

Присъствието на Димитър Бербатов на мача на ЦСКА не е случайно - издава кой ще е новият треньор?

ЦСКА е в напреднали преговори с играчи на четири позиции?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички