Лидер на ЦСКА и любимец на "червените" фенове е пред удължаване на своя договор


Лидер на ЦСКА и любимец на "червените" фенове е пред удължаване на своя договор
Снимка: www.instagram.com/cskasofiafc

2103 0

Родният гранд на ЦСКА се готви да удължи контракта на един от най-лоялните си футболисти и абсолютен лидер в съблекалнята - вратаря Густаво Бусато, информират колегите от "Мач Телеграф".

Ситуацията с Бусато

В последните седмици и клуба, и играча са намерили допирни точки и според гореспоменатото издание може да се смята, че на 90% бразилецът ще остане в ЦСКА и през следващия сезон, като има още малки детайли, които се доизясняват около опцията му за продължаване на контракта с още една година.

Още: "Мрежа от детайли": Въпреки доминацията - Лудогорец остава зад Левски и ЦСКА по "унижения" в България - Литекс е на върха

Бусато продължава с ЦСКА

"Какъвто и да е изборът - дали да се върна в родината си, или да продължа в ЦСКА, ще бъда щастлив. Това са двата ми дома", заяви в интервю пред бразилска медия преди няколко месеца стражът на "червените".

Бусато е чужденецът с най-много мачове за ЦСКА. Той акостира на "Армията" през 2019 година и бързо спечели титулярното място. Към днешна дата Бусато има 174 мача във всички турнири, в които е допуснал 128 гола. Сухите му мрежи във всички турнири са 89, като може да се похвали и със спечелената Купа на България през 2021 година.

След Конгреса: ЦСКА се обяви в траур, Левски с "честитка" за Гонзо, а Лудогорец се различи от двата клуба

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички