Левски - ЦСКА НА ЖИВО по ТВ: Къде и кога да гледаме Вечното дерби на България?


Левски - ЦСКА НА ЖИВО по ТВ: Къде и кога да гледаме Вечното дерби на България?
Снимка: levski.bg

13021 0

В неделя от 14:45 часа Националният стадион "Васил Левски" ще приеме 162-ото Вечно дерби на България между Левски и ЦСКА. И макар в следващите две години "червените" да домакинстват на съоръжението, днес те ще освободят съблекалнята си за "сините". 

И двата отбора влизат в дългоочакваната среща със загуби от междинния кръг в сряда. Тогава "сините" бяха пометени от Лудогорец с 1:5, а преди това ЦСКА отстъпи от Локомотив Пловдив с 1:2. 

Днес и пред двамата наставници има по един куп кадрови проблеми. Отсъстващите в Левски са наказаният Марин Петков и контузените Илиян Стефанов, Асен Митков и Фабио Лима. 

В лагера на ЦСКА бройката не е по-малка или включваща маловажни футболисти - Амос Юга изтърпява втори мач наказание, а Матей, Петров и Стойчев са контузени. Положително може да е евентуалното завръщане на Де Нойер в групата, но е критично малка вероятността да бъде рискуван в игра. 

ЦСКА и Левски в пореден спор за историята

До този момент ЦСКА остава с превес в директните срещи през годините и има 59 победи, докато "сините" разполагат с 56. Равните двубои са 46, но са често срещани през последните сезони. 

Къде да гледаме двубоя

Срещата от 14:45 часа ще бъде пряко предавана в ефира на "Диема Спорт", а по същото време ще може да я проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Още: Левски пусна допълнително билети за свои фенове срещу ЦСКА

Цифрите говорят: Марин Петков от Левски въобще няма да липсва за Вечното дерби срещу ЦСКА

Венцеслав Стефанов отхвърли слух и жегна Левски и ЦСКА: Мечтите са безплатни

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички