Легенда на ЦСКА: С истински съдии може да се направи нещо в Рим


Легенда на ЦСКА: С истински съдии може да се направи нещо в Рим

1484 0

Легендата на ЦСКА и българския национален отбор Джони Велинов говори преди гостуването на "армейците" на Рома на "Олимпико". Срещата е тази вечер от 22 часа, а Велинов се надява "истински съдии" да свирят двубоя.

"Не говорим за кошница. Тръгваме с настроение. Не вярвам да ни напълнят кошницата. Имаме отбор, имаме всичко. ЦСКА тръгва всеки мач за победа - пък каквото стане. Все пак Рома е силен отбор. Надявам се да има малко подценяване и да направим това, което искаме ние. Отборът има самочувствие в евротурнирите. С истински съдии може да се направи нещо в Рим", заяви Велинов пред "Дарик".

"Треньорската смяна не можем ние да я коментираме. Гриша Ганчев си знае най-добре. Според мен, след като има смяна ,трябва да се стягаме и да вървим напред. Пожелавам на момчетата да направят това, което направиха срещу Базел. Да играят така. Ако играят така, успехите ще дойдат", завърши той.  А ето какви са потенциалните стартови състави на Рома и ЦСКА.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички