Легенда на ЦСКА обвини БФС за действие, ощетяващо "червените" - но се оказа грешка


Легенда на ЦСКА обвини БФС за действие, ощетяващо "червените" - но се оказа грешка
Снимка: Vasilen Dragomanski / LAP.bg

2445 0

Легендата на ЦСКА Георги Велинов даде интервю, в което говори за различни теми около любимия си клуб. Той стартира с поглед върху срещата с Ботев Пловдив, спечелена с категоричното 4:0. Велинов призна, че е изключително доволен от представянето на "армейците".

След това коментира Фернандо Каранга, като изрази мнение, че бразилският нападател не се е променил с нищо и играе така, както го е правил през първия си престой. При изказването си обаче допусна и грешка.

Бившият вратар обяви, че паузата за националните отбори няма да е от полза на ЦСКА, като допълни, че "така са казали от БФС и така ще бъде". Реалността обаче е, че тази пауза няма общо с родната централа и е налична в почти всички клубни първенства заради националните тимове.

Още: Арабско крило за 1,3 милиона евро е най-скъпият играч, купуван за Ел Маестро някога

Джони Велинов вярва, че Каранга е същият като от първия си престой в ЦСКА

"Фернандо Каранга вкара два гола и се представи много силно. Освен това в същия ден му се роди дете. Той не се е променил с нищо. Играе както през първия му престой в отбора. Все едно вчера напусна ЦСКА и днес се върна. При него не виждам промяна. Той е много качествен нападател и ще помогне на отбора. Паузата, която дойде сега, не мисля, че ще е от полза на отбора. Тъкмо влязоха в релси, но това е положението. Така са казали от БФС и така ще бъде. Каквото е за едните, такова е и за другите. След паузата идват доста решаващи срещи.

Джони Велинов с коментар за ЦСКА и БФС

Слаби съперници няма и на ЦСКА им трябва само и единствено победа, за да може да постигнем това, за което мечтаем от доста време. Дано през този сезон го постигнем. Нестор Ел Маестро е човек, който обича много футбола и знае много. Нека да си върши работата. Има хора, които да казват дали той е точният човек за отбора, или - не. За момента вървят добре нещата. Ако ЦСКА победи Левски, всичко ще е наред и нещата ще продължат по план" - сподели Велинов за "Мач Телеграф". Колкото до голямото столично дерби - важен футболист на ЦСКА остава под въпрос за Левски.

Впечатляващи цифри! Фернандо Каранга напът да запише името си в историята на ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички