Легенда на ЦСКА дори не догледал мача с Черно море, поиска от Ганчев да наложи глоби


Легенда на ЦСКА дори не догледал мача с Черно море, поиска от Ганчев да наложи глоби
Снимка: БГНЕС

3273 0

Една от големите легенди на ЦСКА Аспарух Никодимов не е останал никак доволен от представянето на "червените" срещу Черно море, което им донесе отпадане от Купата на България на 1/4-финалите. Пари сподели, че дори не е успял да догледа двубоя и е изключил телевизора. Все пак подчерта, че приоритетът през този сезон остава шампионската титла в Първа лига.

Никодимов разочарован от слабата игра на ЦСКА

"Ядосах се и изгасих телевизора. Видях, че играят много слабо и знаех какво ще се случи. Поне хубавото е, че тази грешна стъпка беше в турнира за купата. Приоритет през този сезон е първенството, така че там трябва да си свършат работата. И задължително да си вземат поука от мача с Черно море, защото подобно представяне не бива да се допуска нито веднъж повече до края на сезона", заяви Никодимов пред "Тема спорт". 

Според него дори е нужна намесата на Гриша Ганчев, за да се подсигури да няма повече такива двубои. "Дори смятам, че може Гриша Ганчев да наложи и глоба на футболистите, за да им светне наистина червената лампичка и да разберат, че не може да играят толкова слабо. Показали са в предишни мачове, че могат повече, и щом не го дават, значи не са се подготвили добре. Да им наложи една глоба, а оттам нататък те да си мислят дали ще се хвърлят здраво или няма. Защото играят ли както срещу Черно море, гаранция и срещу Славия няма да спечелят. Белите винаги са били неудобен съперник, особено в "Овча купел". А после идва и дерби с Левски. Затова верижната реакция трябва да бъде спряна навреме и тази загуба да им бъде обеца на ухото", допълни още той. В неделя Славия посреща отбора на ЦСКА, като вече обяви, че цените на билетите ще са 20 лв.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички