Легенда на "червените": БФС работи срещу ЦСКА


Легенда на "червените": БФС работи срещу ЦСКА

1845 0

Легендата на ЦСКА Георги Велинов подкрепи треньора Стойчо Младенов в твърденията му, че Българският футболен съюз работи срещу "червения" клуб. Бившият вратар се съгласи с Младенов и за критиките му към някои български рефери.

"Мисля, че има основания за критики към съдиите, защото доста хора играят против нас. Не могат да асимилират, че ЦСКА е ЦСКА. Нещата не са много добре, дано се променят. Дано дойдат хора, които обичат ЦСКА и обичат футбола и не правят разлика дали е ЦСКА, или е друг отбор. Според мен БФС работи срещу ЦСКА. Щом Стойчо Младенов го казва, значи му е писнало, но за мен е прав. Не мисля, че съдиите трябва да се критикуват, но те трябва да внимават", заяви Велинов пред "БНТ".

Шесткратният шампион на България предупреди и феновете, които коментират негативно отбора и треньорите, но не ходят на мачовете. "Не е приятно на стадиона да няма хора. На терена се вижда най-добре, по телевизора не се вижда всичко. Феновете да идват на стадиона и да не се правят на професори. Като не идваш и не даваш нищо за ЦСКА, нямаш право да коментираш нито футболисти, нито треньори, нито ръководство. ЦСКА ще се върне там, където всички искаме, пожелавам им го от все сърце", каза още легендата на "червените". Припомняме, че за думите му към БФС Стойчо Младенов получи солена глоба. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички