Лаптопа: Не съм Виждал Бойко Борисов, извинявам се на ЦСКА


Лаптопа: Не съм Виждал Бойко Борисов, извинявам се на ЦСКА

1475 0

Треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов, който вчера заяви, че по негово нареждане "тигрите" няма да се явят за утрешния мач срещу ЦСКА на "Армията", днес обясни какви са отношенията му с премиера Бойко Борисов и се извини на "червените", чийто фен е всъщност.

"Откакто съм треньор на Витоша, не съм се виждал или контактувал с Бойко Борисов. При първия опит за намеса в работата ми, ще напусна клубa. Беше ми даден избор: да не играем или да играем под заплаха за сигурността на играчите. Ако трябва да избирам пак, ще постъпя по същия начин", обясни той.

"Извинявам се на играчите, треньорите и спортното ръководство на ЦСКА. Извинявам се и на всички хора, които чакаха този мач заради самата игра. Нямате представа колко дълго се готвих за него, но няма да пожертвам здравето на млади хора за някакви си три точки", каза още треньорът, известен с прякора Лаптопа. 

"Защо отказът от мача се тълкува като провокация? Нима не беше отказан такъв скоро? И моля ви,....малко иронично ми звучи да ме убеждавате колко е безопасно по стадионите ни", завърши Коце Ангелов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички