Къде да гледаме Етър - ЦСКА от Първа лига?


Къде да гледаме Етър - ЦСКА от Първа лига?
Снимка: БГНЕС

2350 0

След постигането на голямата европейска цел през този сезон ЦСКА ще трябва бързо да се върне на вълна Първа лига. А там положението на "армейците" не е толкова добро, тъй като отборът се намира в три поредни мача без победа.

Сега ще има удобен момент това да се промени, защото "червените" гостуват на Етър във Велико Търново. Освен че имаха двубои на 3-4 дни, футболистите на Стамен Белчев имаха малшанса по същото време да имат тежка програма и в Първа лига, което се отрази на резултатите.

ЦСКА има две равенства и загуба в последните си срещи с Черно море, Лудогорец и Локомотив (Пловдив). А какъв по-удобен случай за "армейците" да се върнат на победния път в първенството от този срещу последния в класирането?

"Болярите" са единственият тим в Първа лига, който все още няма спечелена нито една точка. Те имат 7 загуби от 7 двубоя при голова разлика -17. При тях мотивацията да се докажат и да запишат първа победа и то срещу толкова сериозен съперник ще им даде криле, но дали те ще бъдат отрязани от "червените"?

Етър посреща у дома ЦСКА, като началният час на срещата бе изместен за 20:15. Мачът ще бъде излъчен пряко по Диема спорт, като ще можете да го следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички