Къде да гледаме двубоя ЦСКА - Ботев Пловдив в Първа лига?


Къде да гледаме двубоя ЦСКА - Ботев Пловдив в Първа лига?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1940 0

Тази вечер ЦСКА приема Ботев Пловдив в двубой от втория кръг на Първа професионална лига, а срещата е от 20 часа. В първия кръг отборът на Стамен Белчев завърши наравно 2:2 с ЦСКА 1948, а "канарчетата" лукуваха в дербито на Пловдив след 2:0.

През този сезон ЦСКА се очаква често да се променя, поне що се отнася до тактиче­ската постройка. Това се видя и срещу ФК ЦСКА 1948 Сф, когато отборът изпол­зва две схеми. Също толко­ва е подготвил Стамен Бел­чев и за този сблъсък. Зара­ди някои кадрови проблеми се очаква все пак той да за­почне с любимата си 4-2-3-1.

Очаква се за "червените" извън стартовата единайсеторка да бъдат нацио­налът Кристиян Малинов и крилото Греъм Кери. Една от причинете е, че те са пред трансфер. Извън сметките на Ферарио Спасов пък ще остане привлеченият в петък нападател Диего Кардосо. Срещата ЦСКА - Ботев Пловдив ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и пряко по Diema Sport. Статистиката показва, че пловдивчани са любимият съперник на нападателя на ЦСКА Али Соу - ето повече подробности.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички