Кулма: Ако продължаваме по същия начин, ще докараме титлата на "Армията"


Кулма: Ако продължаваме по същия начин, ще докараме титлата на "Армията"
Снимка: БГНЕС

1442 0

"Левски и Лудогорец са отбори с големи възможности, но дали ще спечелим титлата зависи само от нас. Ако продължаваме по същия път мисля, че ще успеем и можем да докараме на "Армията" титлата", обяви крилото на ЦСКА-София Густаво Кулма, който днес бе награден за най-добър играч на 8-ия кръг в Първа лига.

Кулма се разписа два пъти за успеха на "червените" над Верея с 3:0, след който отборът продължава да е еднолично начело в класирането. "Благодаря за наградата, всички футболисти искат да покажат най-доброто от себе си и ние като отбор правим всичко възможно да печелим не само индивидуални, но и колективни награди, защото сме най-големият отбор в България. Много съм доволен от това, което показваме като отбор. Ние разбираме какви са целите на клуба и за нас най-важно е да продължим да показваме това ниво. Когато вкарваме много голове, това ни дава по-голяма увереност. Всички сме стъпили здраво на земята и сме се фокусирани", сподели Кулма след награждаването.

"Мисля, че лека-полека си връщам формата, с която завърших миналия сезон. В началото ми беше по-трудно поради лични причини. Не само аз, целия отбор показва добра игра, защото ние сме един колектив. Мога да играя и на двата фланга, но ми е по-удобно отляво, защото имам повече възможности да влизам навътре и да стрелям. Левски и Лудогорец са отбори с големи възможности, но дали ще спечелим титлата зависи само от нас. Ако продължаваме по същия път мисля, че ще успеем и можем да докараме на "Армията" титлата", допълни той.

Футболистът на ЦСКА-София коментира, че скоро може да подпише нов договор с клуб. "Сега говорим с клуба за това и скоро може да се разбере нещо. Сега чакаме да се успокоят нещата и после ще седнем да разговаряме и двете страни да са доволни, за да подпишем нов договор"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички