Кукоч си измислил трансфер в Партизан, тика се в Легия


Кукоч си измислил трансфер в Партизан, тика се в Легия

1265 0

Бившият защитник на ЦСКА Тончи Кукоч се опитва да си намери отбор, като си измисля трансфери в известни клубове в Европа. На такова мнение са журналистите в Полша и Сърбия, след като в рамките на няколко дни хърватинът пусна информация, че е пред трансфер в Партизан и Легия (Варшава), които бяха опровергани.

Пред българска медия Кукоч съобщи, че заминава за Белград, за да подпише с Партизан, но треньорът Зоран Милинкович обяви, че дори не е чувал за подобна опция.

"За първи път чувам историите за Кукоч. За евентуални подкрепления е по-добре да питате спортния директор. Водят се преговори с потенциални попълнения", заяви треньорът на Валери Божинов и Иван Бандаловски.

Вчера скандалният футболист обяви: "Имам оферта от Легия (Варшава. Агентът ми говори с лица от клуба. В България нямаше по-добър ляв бек от мен. Ако дойда в Полша, и тук няма да има кой да ми се опре", заяви Кукоч.

От клуба обаче опровергаха информацията на Кукоч и медиите решиха, че той и агентът му просто се опитват да му вдигнат акциите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички