Крушчич: Мачът с Ботев ще е малко по-труден и по-коварен


Крушчич: Мачът с Ботев ще е малко по-труден и по-коварен
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1140 0

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич сподели мнението си за утрешния двубой на неговия тим срещу предпоследния във временното класиране на efbet Лига - Ботев (Враца). Според сърбина, мачът ще е по-труден и по-коварен. Той определи врачани като биткаджийски отбор.

"Малко е трудно да анализирам Ботев, защото наскоро си смениха треньора. Иначе вече сме гледали всички мачове на Ботев през сезона. Имаме хора в щаба, които анализират съперниците ни и се подготвят доста добре. Може да се каже, че индивидуално сме анализирали всеки един футболист на Ботев, но очакваме да има промени в тактиката и системата на игра, които трудно можем да предвидим и ще видим как ще се развият в хода на самата среща" - започна наставникът пред "Тема спорт".

"Така че това ще е малко по-труден и коварен мач. Знаете и чисто психологическия ефект при смяна на треньора. Най-общо казано - Ботев е биткаджийски отбор. Има стремеж да играе бързо. Но, ако ние на свой ред сме бързи, би трябвало всичко да е наред и да победим" - завърши Крушчич, като обобщи вижданията си за развитието на мача.

"Армейците" са в най-добрата си серия от началото на сезона - три поредни победи. След битката с Ботев (Враца) им предстои голямо дерби срещу шампиона Лудогорец (01.12). Междувременно, от "червения" клуб излязоха със зов за помощ на официалния си сайт. Вижте повече - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички