Крупен акционер в ЦСКА: Отдалечих се от клуба заради шефовете


Крупен акционер в ЦСКА: Отдалечих се от клуба заради шефовете

1062 0

Бизнесменът Галин Михайлов закупи 195 583 акции на ЦСКА 8 края на месец април. Скоро след това обаче Михайлов, който е член на Борда на директорите на строителния холдинг "Трейс Груп", изчезна от медийното пространство и по никакъв начин не бе свързван с "армейците".

"Тема Спорт" успя да намери играещия президент на втородивизионния Верея (Стара Загора), който разкри интересни причини за своето мълчание.

"Напълно съм се откъснал от ЦСКА през последните месеци. Причината за това е, че съм в лоши отношения с ръководството на клуба. Изобщо не искам да говоря за шефовете, не искам да казвам и какво породи моето отдалечаване от ЦСКА. На този етап нямам никакво намерение да се сближаваме. Не виждам как ще стане. Не съм го казвал досега, но на общите събрания на акционерите аз изпращам свой представител и на този етап това няма да се промени", категоричен бе Михайлов.

Припомняме, че "Трейс Груп", чийто представител е Галин Михайлов, отпусна заем на ЦСКА в края на миналата година, и то в сериозен размер.

"Трейс" бе спряган и за генерален спонсор на "армейците" в края на 2013 г. Такива разговори са водени, но те не бяха финализирани успешно поради съществени бизнес причини.

В същото време друг от крупните акционери в ЦСКА - фамилията Манджукови, също има сериозни обструкции относно някои неща, които се случват в клуба. Съвсем не е случайно, че Ивайло Манджуков не иска да прави изявления за перспективите пред ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички