Крило отказа шанс да играе в Европа заради ЦСКА


Крило отказа шанс да играе в Европа заради ЦСКА

2052 0

В ЦСКА най-накрая могат да си отдъхнат, тъй като днес се очаква Владислав Романов да даде положителен отговор за преминаването си на "Армията", информира "Меридиан Мач". 

Крилото до последно се надяваше да си уреди трансфер в Полша, но местните клубове вече приключиха със селекцията за новия сезон, който стартира с финала за Суперкупата между Лех (Познан) и Легия (Варшава). Романов преди време бе футболист на Краковия, където остави добри впечатления.

Юношата на ЦСКА ще стане поредният футболист, който се завръща в клуба, след като това вече направиха Александър Бранеков, Ангел Грънчов, Костадин Хазуров, Милен Кикарин, Григор Долапчиев и Радой Божилов.

Романов демонстрира изумителна лоялност, като отказа на няколко български клуба, за да подпише с "армейците", ако не успее да си уреди трансфер в чужбина.

Той бе ухажван дълго от участника в Лига Европа Черно море, както и от пловдивския Ботев, а наскоро отклони и предложение от шампиона Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички