Крачунов искал в ЦСКА преди да се озове в Монтана


Крачунов искал в ЦСКА преди да се озове в Монтана
Снимка: БГНЕС

1412 0

Пламен Крачунов, който се превърна в ново попълнение на Монтана, разкри, че е искал да играе за ЦСКА във "В" група, но първата му цел е била да си намери тим в чужбина.

Защитникът сподели, че лично Христо Янев му е звънял за връщането му на "Армията", но след първия разговор не е имал повече контакт с новия треньор на "червените".

"От тогава не съм се чувал с Янев, нещата за трансфер в чужбина не станаха, а преди няколко дни дойде офертата от Монтана и реших я да приема", заяви централният защитник в интервю за сайта chervenkarton.com.

Договорът на 26-годишният футболист със завърналия се отново в А група тим от Северозапада е за срок от една година. Крачунов обаче разкри, че имал думата на ръководството, че ако на полусезона има шанс да заиграе зад граница, няма да му се правят проблеми и ще бъде пуснат.

Той също така е категоричен, че голямата конкуренция в отбора не му пречи.

"Ако това ме притесняваше нямаше да съм тук. Хубаво е да има конкуренция, защото тогава един отбор се развива и върви напред. Знам, че в Монтана има и добър колектив, а това също е предпоставка за добро класиране, затова съм сигурен, че в края на годината новият ми отбор няма да мисли за изпадане", категоричен е Пламен Крачунов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички