Кевин Кубемба: Търся първия си гол и след това ще разкрия потенциала си


Кевин Кубемба: Търся първия си гол и след това ще разкрия потенциала си

1181 0

Нападателят на ЦСКА - Кевин Кубемба, говори пред официалния сайт на клуба. Конгоанският футболист, който в сряда вкара хет-трик в контролата с Царско село (7:4), сподели своите впечатления от България, от живота в нашата страна, както и от ЦСКА.

Бившият футболист на Сейнт Трюиден не се възгордява от отбелязаните три попадения срещу втородивизионния съперник, а иска да демонстрира своите истински възможности в двубоите от първенството.

Кубемба призна, че ще бъде много по-спокоен и ще разгърне истинския си потенциал, след като отбележи първото си официално попадение за ЦСКА.

"Семейството ми харесва София и България. Чувствам се адаптиран към футбола и мисля, че само хубави неща ни очакват. Не искам да показвам неуважение към тима на "Царско село", но това бе една контрола, аз наистина играх силно, но искам да покажа повече на какво съм способен в първенството, за да започнем да печелим и там.

Търся още първия си гол, но след като отбележа първото си попадение, аз вече ще съм по-спокоен, по-щастлив и мисля, че ще разгърна потенциала си. Направихме добри контроли, сега чакам своя шанс, за да покажа на какво съм способен.

Изиграхме два мача, в които не успяхме да победим, липсваше ни късмет, допуснахме и грешки, но продължаваме да работим. Имаме добър отбор, с добри играчи и скоро всичко ще потръгне. Атмосферата е добро, ние сме едно цяло и се готвим здраво, искаме резултатите да не закъсняват. Много е важна първата победа, тя няма да дойде лесно.

Ботев е добър отбор, играл съм два пъти срещу тях, но ние сме ЦСКА и търсим само победата. 

Феновете ни са невероятни, те ни дават сила. Когато ги видях за първи път бях втрещен, много изненадан. Когато играем на "Българска армия", усещането е невероятно. Само ЦСКА!"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички