Каранга се оправда за рязането на глави, но за фалоса - не успя


Каранга се оправда за рязането на глави, но за фалоса - не успя
Снимка: принтскрийн

2207 0

Нападателят на ЦСКА-София Фернандо Каранга отново се наложи да дава обяснения за необичайните жестове, с които празнува головете си в първенството на България. Бразилецът прави знак все едно реже глави, което възмути феновете на "Васил Левски" по време на дербито с Левски. Впоследствие Каранга получи наказание и глоба за проявите си.

"Признавам, стана ми тъжно от това наказание, защото работя неуморно, за да помагам на отбора. Смятам това за незначителен жест, не влагам агресия и докато играех в Бразилия головете ми също бяха последвани от такъв жест", обясни голмайсторът на Първа лига в ефира на "Нова".

"Това с рязането на глави е жестът на Матадора, който вкарва голове", каза още бразилецът.

Звездата на ЦСКА опита да се оправдае и за празнуването с надуваем фалос в ръка, окичен с шалче на Левски, което също му струва известна сума. Там обаче той не даде смислено обяснение.

"Това бе емоционален жест, бях много развълнуван. Знаех, че е играчка във формата на п**ка, но не е имало желание за провокация", каза голаджията.

"Искам извинение от свое име и от името на ЦСКА. Извинение от тези, които са видели повече от това, което съм искал", добави Каранга.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички