Каранга приет по спешност в болница след мача с Берое


Каранга приет по спешност в болница след мача с Берое
Снимка: БГНЕС

1655 0

Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга бе приет по спешност в болница. Той е повръщал на два пъти в автобуса на връщане към София от Стара Загора и помощник-треньорът на "червените" Даниел Моралес го е завел в спешното отделение в столицата. Бразилецът е останал няколко часа там, като е бил и на системи.

Вчера голмайсторът на тима вече се е чувствал по-добре, но по всяка вероятност той ще получи допълнително почивка, за да се възстанови напълно.

"Червените" се събират отново във вторник, но Каранга ще се присъедини по-късно към заниманията. Точните причини за прилошаването на бразилеца все още не са изяснени.

Има съмнения, че той се е отровил с храна, след като отборът е спрял в Марково на връщане към София. От друга страна, бразилецът се е оплаквал от стомашни проблеми още преди срещата с Берое. А в отбора допускат също и че топлото време в Стара Загора му е оказало влияние.

С това обаче проблемите на Каранга не се изчерпват. Голмайсторът се е оплакал и от болки в кръста след двубоя със "заралии". Бразилецът падна тежко след въздушно единоборство в края на първото полувреме. Той опита да нанесе удар след центриране отдясно, но не успя да се предпази при приземяването.

Таранът бе заменен в 88-ата минута от Кубемба, като сам сигнализира, че иска да напусне терена. В последния четвърт час бразилецът видимо бе доста уморен.

Физическите проблеми обаче не попречиха на Каранга да вкара вече дежурния си гол в първенството. Той прониза вратаря на Берое през второто полувреме с удар по земя след отличен пас по въздуха на Бодуров.

След срещата бразилецът бе наобиколен от куп ентусиазирани деца на стадиона. Те му искаха автографи, направиха си и обща снимка. С изявите си от началото на годината Каранга се превърна в любимец и на малки, и на големи на "Армията".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички