Каранга: Не мисля за трансфер, но бих играл в Турция


Каранга: Не мисля за трансфер, но бих играл в Турция
Снимка: БГНЕС

971 0

Голова машина на ЦСКА Фернандо Каранга заяви, че не мисли за трансфер и иска да спечели поне една титла с "червените" преди да си тръгне.

"Аз не мисля за трансфери. Има хора, които се грижат за тези неща. Откакто съм дошъл казах, че най-важното нещо е ЦСКА. Искам да си тръгна от тук поне с една титла.", каза той.

"Ние приемаме нормално равенството с Левски. Не можем да печелим всеки път, защото не сме Барселона. Трябва да вдигнем глава и да продължим напред. Левски се защитаваха добре. Знаеха, че ако ме оставят дори веднъж на позиция мога да вкарам. Дербито свърши и сега най-важното е следващия мач."

"Все още не мисля за трансфер. Бих играл в Турция, защото там имам приятели и ми казват много добри неща за тази държава", заяви Фернандо Каранга. 

"ЦСКА не е само Каранга, ние сме отбор. Когато противниците се защитават добре трябва да помислим и за други варианти да вкараме гол".

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички