Каранга наследи Любослав Пенев в първия си престой - сега Назон го накара да вземе невиждано решение


Каранга наследи Любослав Пенев в първия си престой - сега Назон го накара да вземе невиждано решение
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4093 0

Повторният дебют на Фернандо Каранга за ЦСКА в българския футбол е сред най-очакваните събития у нас за началото на 2024 г. Бразилецът предизвика същински фурор с новината, че се завръща на "Армията". 

Каранга е сред големите любимци в ЦСКА

Усмихнатият нападател се ползва с огромно доверие сред "червената" общност и е сред любимите легионери на феновете за всички времена. Сега част от тях са скептични за представянето му при втория период в клуба, но всички се вълнуват много. 

Каранга чакаше Назон да напусне

Сред въпросите неимоверно е и кой номер ще получи бразилецът. В двата си сезона за "армейците" до този момент - Каранга винаги е бил №9, но сега той е зает от Дюкенс Назон. Бразилецът бе привлечен преди броени седмици именно като заместник на хаитянина, но на два пъти потенциални изходящи трансфери пропаднаха.

Така именно в голмайстора на ЦСКА е номерът, с който феновете са свикнали да виждат Каранга преди пет години. Тогава Фернандо го наследи от Преслав Йорданов, който премина в Казахстан. 

Назон може скоро да бъде продаден

Какво си избра Фернандо

На подготовката преди първия си мач за "червените" играеше с №27, а сега на снимки в социалните мрежи се вижда, че е получил анцуг с номер 31. В сайта на ЦСКА обаче е вписан преди няколко часа с №18. За първи път той би играл в официален двубой с този номер, след като през кариерата си е сменил №7, 11, 17, 20, 27, 37 и 91. 

Припомняме ви, че сред най-великите играчи на "червените", носили №9, е Любослав Пенев. Вижте кога се очаква да заиграе отново Каранга за ЦСКА!

Още: БФС с промени за подновяването на Първа лига: Смени часовете на Левски, ЦСКА и Лудогорец

Много желаещи от Гърция и Кипър за Дюкенс Назон от ЦСКА, но условието за сделка е огромно

Неочаквано: Станимир Стоилов мъти главата на Назон от ЦСКА, иска го в Гьозтепе?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички