Карачанаков удари Стойчо в сърцето - разбра се с "Левски"?


Карачанаков удари Стойчо в сърцето - разбра се с "Левски"?
Снимка: Иван Йочев

2914 1

Избягалият от ЦСКА Антон Карачанаков се е разбра с "Левски". Силният човек на "Герена" Георги Иванов отдавна бил хвърлил око на крилото, но заради договора му с вечния съперник нямало как да го иска в състава си. След бягството от "Армията" обаче Карата бил предложен на "Левски", твърди вестник "Шоу".

Антон не е получил кой знае колко примамлива оферта от "сините", тъй като финансовата криза в клуба е всеизвестна. Карачанаков обаче не бързал да подписва, макар че дал съгласието си. От една страна той се страхувал от реакцията на "сините" фенове, защото помнел как едни от тях съблякоха настоящия национален селекционер Ивайло Петев, след като той призна, че е фен на ЦСКА. Основната причина да не бърза с подписа обаче била , че чака оферта от Лудогорец и от чужбина.

Както е известно, членът на Примера дивисион - Гранада, има интерес към него. Други варианти били тимове от Русия и Турция.

Изданието твърди, че от ЦСКА се скъсали да убеждават Карата да не бяга, като последователно с него се срещали легендата Тодор Янчев и самият Стойчо Младенов. Антон обаче не склонил.

ЦСКА е загубил половин милион долара от изчезването на Карачанаков, твърди още "Шоу". Още през ноември талантът от Ново Делчево бил набелязан от турски и гръцки клубове, един от които запазил интереса си към него, въпреки че пращал напразно пратеници в София за последните два мача на "червените", в които Карата не игра дори като резерва. В ЦСКА се надявали през януари да продадат играча на този клуб и да приберат въпросната сума.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички