Карачанаков разпали расистки скандал на "Армията"


Карачанаков разпали расистки скандал на "Армията"
Снимка: cska.bg

3121 0

Подалият молба за разтрогване Антон Карачанаков предизвика расистки скандал в ЦСКА. Късно в понеделник крилото публикува във Фейсбук съобщение за раздялата си с "червените", в което обясни мотивите си.

"Взех едно от най-трудните решения в моя живот. Да съм отново резерва на някой чужденец (в повечето случаи те не са наясно какво е ЦСКА) или да продължа да се развивам. Избрах второто, но винаги ще съм един от Вас. Никога няма да забравя дните, прекарани в ЦСКА. Когато са ми давали шанс, мисля че винаги съм го оправдавал и съм се раздавал за Вас на 100%. Дано дойде денят, когато в ЦСКА българите да са на първо място и да се върна в моя дом. Само ЦСКА! Винаги Ваш Антон Карачанаков", написа крилото.

В желанието си да подкрепи Карачанаков 14-годишният капитан на "армейците" при набор 2000 Божидар Чуканов засипа играчи от мъжкия тим с расистки обиди. В публикация във Фейсбук той изрази възмущение, че Стойчо Младенов залага на "маймуни, които нямат координация на тичане", вместо да използва български играчи. Думите му предизвикаха гнева на фенове на "армейците", които поискаха наказание за младока. До снощи реакция от шефовете нямаше, пише "Преса".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички