Карачанаков: Дано Левски и Лудогорец са все зад нас


Карачанаков: Дано Левски и Лудогорец са все зад нас

847 0

"Когато всички си тръгнаха, аз останах. Обичам ЦСКА и давам всичко за този отбор. Имало е моменти, когато съм бил обезверен, но стискам зъби и продължавам. Всеки сам си преценява какво да прави с живота си", заяви Антон Карачанаков.

Крилото на "армейците" бе избран за "Играч на кръга" след победата над Левски с 2:0.

"Искам да благодаря на отбора ми. Без него нямаше как да спечеля тази награда. Искам да благодаря и на страхотната публика, която не спира да ни подкрепя", каза Карачанаков.

"Чувствам се възстановен и имам сили да играя по цял мач, но треньорът решава кой и колко да играе.

Беше ми много тежко по време на контузията. Опитах да се възстановя бързо. Сега този гол срещу Левски ми дава кураж. Опитвам се да не се сещам за тази травма. Благодаря на семейството ми и приятелите ми, които бяха до мен по време на контузията. Благодарение на тях се преборих. Не ми е цел да съм медийна звезда. Добре е да печеля тези награди за самочувствие", допълни младокът.

"Има още какво да се желае като сработване с новите в отбора. Накрая треньорът ще реши кои да играят. С новите си говорим на английски.

Пред ЦСКА целта винаги е 1-во място. Това е! Рано е да говорим за другите отбори. Само два кръга са минали, но се надяваме Литекс, Лудогорец и Левски да са зад нас.

За мен Вечното дерби е най-големият мач в България. За този двубой всичко си струва", добави още Карачанаков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички