Какво ще го правят? ЦСКА избира между няколко опции за лятно разочарование


Какво ще го правят? ЦСКА избира между няколко опции за лятно разочарование
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2576 0

В ЦСКА все още умуват относно едно от последните си нови попълнения. Бъдещето на Сейни Санянг е далеч от ясно. Той дойде с големи надежди, но към момента изобщо не успява да ги оправдае.

Високи очаквания, но без покритие

Гамбийският ляв краен защитник акостира на "Българска армия" през изминалото лято. "Червените" го взеха с мисъл за бъдещето, тъй като той бе определян за един от най-големите таланти в страната си.

Едва 20-годишният футболист се включи пълноценно в лятната подготовка на "армейците", а към момента има 13 мача във всички турнири. В почти нито един от тях обаче не успя да се понрави с изявите си.

Той постепенно се превърна в резерва. За снетото от него доверие свидетелства изваждането му още на полувремето в двубоя срещу Славия за Купата на България. Младокът изпитваше огромни затруднения с нападателите на "белите" и изкара само 45 минути на терена.

Как ще действат с него на "Армията"?

"Мач Телеграф" твърди, че първоначално шефовете на "червените" са обмисляли защитникът да бъде преотстъпен в Литекс, където да се обиграва. Там той би получил значително повече игрово време, но на по-ниско ниво.

Опцията за отдаване под наем все още е вариант за 31-кратните шампиони. Друг такъв е той да остане на резервната скамейка, докато не си вземе поука. За продажба към момента не се говори.

А съвсем скоро сънародник на звездата на "армейците" Тобиас Хайнц може също да заиграе в Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички