Жуниор Мораес възпя феновете на ЦСКА пред ESPN


Жуниор Мораес възпя феновете на ЦСКА пред ESPN
Снимка: БГНЕС

3134 0

Жуниор Мораеш вече няколко сезона блести на терените в Украйна, но бразилецът не е забравил за времето си в ЦСКА, когато плашеше всички футболисти в "А" група и беше най-големият любимец на сектор "Г".

До ден днешен бразилският нападател, който е гласен дори за повиквателна в националния тим на "селесао", си спомня за феновете на "червените", като отдели доста сериозно внимание на подкрепата, която е получил от тях.

"Феновете на ЦСКА са направо фанатични и много приличат на тези на Коринтианс. Те са луди, луди, луди, луди! Заради тях и заради ЦСКА, вече никога през кариерата си не бих сложил синьо, какъвто е цветът на вечния съперник на тима", категоричен е Мораеш пред ESPN.

"В дербитата, в които играх, винаги бяхме на неутрален терен. Защото ако са на клубните стадиони, феновете на противника ги потрошават. Общо взето, всички привърженици в България са доста луди.

Още като дойдох, от агитката на ЦСКА ми казаха, че ако паднем два пъти от Левски през сезона, няма смисъл да сме шампиони. А иначе като победим в някакъв голям мач, после е много яко и забавно".

Мораеш разказа и за един от любимите си спомени, свързан с "армейците".

"След последната ми победа с екипа на ЦСКА в А група, отидохме в едно от най-големите заведения в София по личното нареждане на собствениците. Накараха ни да вземем жените и децата, целият отбор беше там.

Това, ако се беше случило в Бразилия, щяхте да ни разкарвате по медиите цяла седмица, че и повече. Затова България е едно от хубавите места, на които съм бил, а феновете тук са най-фанатичните", категоричен беше бразилецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички