Йорданеску ще помирява отбора


Йорданеску ще помирява отбора
Снимка: БГНЕС

928 0

Треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску ще проведе няколко сериозни разговора с играчи на отбора, тъй като в последните седмици има известно напрежение между част от футболистите.

То е породено от португалските състезатели, които са смятани от някои от колегите си за твърде егоистични. Недоволните са на мнение, че иберийците комбинират почти изцяло помежду си и пренебрегват своите съотборници. Първи глас нададе камерунецът Петрус Бумал. След мача с "Левски" той е бил бесен на португалците, които не са му подавали. Бумал е поискал от Йорданеску да вземе мерки срещу това и се очаква румънецът да се заеме с помиряването на дрязгите, пише "Тема спорт".

Стана ясна причината за боя на "Армията"

Липсата на добра химия в съблекалнята е налице още от началото на сезона. Тогава имаше вътрешно разделение между играчите, останали от миналия сезон, и многото попълнения от Литекс. Това беше изгладено, но сега се очертават нови проблеми с част от чужденците. Някои от ръководните фактори в клуба също ще водят разговори, за да се отстранят различията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички