Животното: Заплашиха Михайлов с прокурор, за да не допусне ЦСКА във "В" група


Животното: Заплашиха Михайлов с прокурор, за да не допусне ЦСКА във "В" група
Снимка: "България Днес"

1407 0

Един от лидерите на "Фенклуб Сектор Г" - Росен Петров - Животното, коментира пред БТВ драматичните събития с новото дружество на ЦСКА. Той обяви, че някой е заплашил лицето Б.М. (Борислав Михайлов) от БФС с прокуратурата, ако бъде допуснато картотекиране на футболисти на "армейците" от новосформираното дружество ФК ЦСКА.

"За мен това е една политическа пропаганда. В обществото в момента се случва жестока манипулация. Някой е яхнал вълната, усетиха се, че могат да направят тази дребна интрижка и феновете на ЦСКА да излязат на улицата. Не им извървя номера. Сега идва времето да обясняват как Лудогорец го е направил преди няколко години, как Черно море, как Берое, да не ги изреждам. Били го заплашили г-н Б.М., били му звъннали и му казали: "Ако администрираш новото ФК, ще ти пратя прокурори", разкрива Петров.

"По принцип се е оплакал (Боби Михайлов) и затова в 16 часа се събира комисията в присъствието на г-н Ганчев, гарантира се, че мач ще има, чакат го да замине по бизнес дела в чужбина, а в извънработно време се обявява, че не може да има мач. А уж в извънработно време не се взимат решения", обясни Животното.

Петров призова на свой ред прокуратурата да провери дали лицето Б.М. законно не е допуснал регистрация на новото дружество, или сам е взел решението. Ако го е взел сам, Петров посочи, че той няма юридическо образование и това е незаконно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички