Животното намекна: Домусчиев е платил и режисирал ексцесията на "Лаута"


Животното намекна: Домусчиев е платил и режисирал ексцесията на "Лаута"
Снимка: "България Днес"

3735 0

Един от най-известните фенове на ЦСКА и член на фенгрупата Red Animals - Росен Петров-Животното, замеси името на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев във вчерашните ексцесии на "Лаута".

Както е известно, вчера мачът между ЦСКА и Локомотив (Пловдив) беше прекъснат, след като феновете на двата тима се сбиха помежду си.

"Според информацията, която имаме, всичко е предварително режисирано – хора, близки до Кирил Домусчиев, са дали пари", обясни Петров пред "Нова тв".

"По една или друга причина собствениците на Локомотив (Пловдив) са отказали полицейска охрана. Това е мач, който се води рисков. Умишлено полицията е оставена отвън, но не по нейна вина", каза още известният футболен фен.

Той сподели и гледната си точка за случилото се на "Лаута": "Пет-шест лица, част от тях руски граждани – двама-трима, минаха през целия стадион – от домакинския сектор на Локомотив Пловдив и дойдоха на около 20 метра от трибуната с гостуващата агитка. Започнаха да плюят загряващи футболисти на ЦСКА София, почнаха с провокации към червените фенове".

Според Животното фенове на Локомотив се водели шефове на охраната на стадиона и изнудили ръководството на "смърфовете" приближена до тях охранителна фирма да охранява мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички