Животното: Играчите на ЦСКА са олигофрени и нещастници!


Животното: Играчите на ЦСКА са олигофрени и нещастници!
Снимка: "България Днес"

6317 1

Тарторът на сектор "Г" Росен Петров-Животното е отчаян от играта на любимия си отбор. Играчите на ЦСКА не са отбелязвали гол вече 652 минути и нямат победа седми мач поред.

"Голяма част от футболистите са олигофрени, отсече пред "България Днес" Животното. - Вината за падението е тяхна. Явно толкова си могат. Тези, които са в ЦСКА само заради парите, да си ходят. Преди излизахме с повече чужденци и нищо. Сега играха доста българи и отново безобразие. Пълни нещастници са! Само реват за пари. Не знам как заспиват нощем. Би трябвало да им тежи това, че носят червената фланелка, а не играят нищо. Новото ръководство е от няколко седмици на "Армията" и няма как причината да е в него. Галин Иванов е млад треньор, без голям опит. Публиката подкрепя отбора по време на целия мач с Локо (Сф)".

Фенът нападна бившия наставник на "армейците" Стойчо Младенов. Според Животното екстреньорът на тима не е милеел за отбора, а си е гледал само заплатата.

"Стойчо е безобразник, каза ултрасът. - Един път не излезе да си признае вината. Той е вторият човек след Исус, който е безгрешен. Докара ментета в ЦСКА, които не са играли мъжки футбол през живота си".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички