Жеков: Ганчев вече година и половина лъже, че ще оздравя­ва


Жеков: Ганчев вече година и половина лъже, че ще оздравя­ва
Снимка: Иван Йочев

1126 0

Голмайстор но­мер 1 за всички времена на ЦСКА Петър Жеков също коментира случва­щото се около „чер­вените". Легендар­ният голмайстор се изказа в подкрепа на автентичното дружество и оздравителния план на Васил Божков.

"Са­мо и единствено Васил Божков мо­же да спаси ЦСКА. Човекът има ясен план, който пред­вижда пла­щане на всички дъл­гове. Гриша Ганчев вече година и половина лъже, че ще оздравя­ва. Нищо не е пла­тил досега. Няма как отбор от Ловеч и Ет­рополе да играе на „Армията". Само ЦСКА може да играе там", каза Жеков пред „Меридиан мач”.

Феновете се карат, бавят тренировката на "Армията"

"Кой ще им ходи на мачовете? Не мисля, че са много хората, които подк­репят хибрида. Евентуално някои, които от провинция­та са дошли тук, но с феновете от София не вярвам да подкрепят Ганчев. Това с ФК Лупи някой смешник го е измис­лил, за да се изгаври с ЦСКА. Мисля, че когато отборът на Гриша Ганчев се върне от Австрия и други футболисти ще последват те­зи, които искат да бягат и да играят за автентичния ЦСКА. Не знам там, с какви футболисти ще учас­тва клуба в „Б" или „В" група.

При ус­ловие, че нямат пра­во на трансфери до нова година сигурно ще са с млади бъл­гари и свободни агенти. За треньор най-подходящ ми се вижда Ради Здрав­ков. Всички вете­рани с изключение на Паро Никодимов и още един-двама души подк­репяме Васил Бож­ков. Вероятно ско­ро аз, Ради, Джеки и още една голяма част от ветераните ще излезем с обща позиция в подкрепа на Васил Божков", заяви още легендата на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички