Ясно и точно послание + предупреждение от "Offenders" към ЦСКА: Всичко или нищо, времето за оправдания приключи отдавна


Ясно и точно послание + предупреждение от "Offenders" към ЦСКА: Всичко или нищо, времето за оправдания приключи отдавна
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1394 0

Привържениците на ЦСКА от "Offenders" написаха дълга публикация в социалните мрежи след вчерашната (3-ти април) домакинска загуба на "армейците" от Локомотив Пловдив.

Ясно и точно послание + предупреждение

"Червените" фенове отказват да замълчат след случилото се и отправят ясно и точно послание за предстоящия сблъсък с Левски - "Всичко или нищо! Искаме победата".

"Искаме тези на терена и скамейката да оправдаят присъствието си. И не на последно място искаме най-накрая някой в ЦСКА да поеме отговорност за всичко случващо се и да намери топките си, решавайки проблема", допълват от организацията и предупреждават:

фенове на ЦСКА

"Защото накрая ще го решим ние. Така, както трябва! За това мислете му, времето за оправдания приключи отдавна!".

Постът завършва с призив към останалите запалянковци на ЦСКА да посетят стадион "Васил Левски" идната неделя, 7-и април.

ОЩЕ: Росен Петров - Животното с ироничен коментар за Левски - ЦСКА: В неделя умрели срещу мъртви!

Ето какво гласи цялата публикация на "Offenders":

"Най-лесното нещо за нас след снощната прожекция на поредния филм от поредицата "Мегаум и ритнитопковци" е да си замълчим по темата. Да не внасяме излишно напрежение преди дербито в сърцата на нежните и чувствителни души, които носят червената фланелка. Да ги оставим да "работят" и да се подготвят за предстоящия спектакъл в неделя. Е, това не сме ние и няма как да се случи.

Ще използваме трибуната, която ни дава тази страница и ще отправим ясно и точно послание към тях по повод предстоящия мач - всичко или нищо! Искаме победата. Искаме тези хора, които въпреки че са подлагани на брутални психологически мъчения, гледайки всеки един мач "играта" на любимия си отбор на стадиона, да си тръгнат щастливи от "Васил Левски". Искаме тези на терена и скамейката да оправдаят присъствието си. И не на последно място искаме най-накрая някой в ЦСКА да поеме отговорност за всичко случващо се и да намери топките си, решавайки проблема. Защото накрая ще го решим ние. Така, както трябва! За това мислете му, времето за оправдания приключи отдавна!

А сега се обръщаме директно към армейската общност. Наричани сме през годините с всякакви имена и сме били обиждани по всякакви начини и то само защото не пеем в общия хор, че всичко е цветя и рози. Това по никакъв начин не е променило възгледите и разбиранията ни за това как трябва да изглежда ЦСКА както на терена, така и извън него. И проклети да сме ако строежът на новия стадион, който в момента се използва като удобно оправдание да не се търси отговорност за нищо, позволи да приемем за даденост провалите и аматьорщината, които се повтарят от сезон на сезон...на сезон.

Що се касае срещата в неделя изборът за нас винаги е бил само един - да бъдем на стадиона. Не заради тези на терена, скамейката и ложите, а въпреки тях. Заради всичко, което сме възпитавани и учени да подкрепяме и обичаме безрезервно. Заради нашата и честта на любимия клуб. И не на последно място поради това, че "Сектор Г" никога не скланя кротко глава!

Бъди един от нас!

"Do not go gentle into that good night...

Rage, rage against the dying of the light!"".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Фракция на ЦСКА изригна и обиди сериозно Нестор Ел Маестро след загубата от Локо Пловдив!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички