Ясно е за колко години ще е договорът на Десподов с Каляри


Ясно е за колко години ще е договорът на Десподов с Каляри
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

3180 0

Крилото на ЦСКА Кирил Десподов ще подпише петгодишен договор с италианския Каляри, съобщават медиите в Италия. На Ботуша очакват звездата на "червените" да мине днес медицински прегледи в клуба от остров Сардиния и да подпише контракт, ако всичко е наред.

Засега никое издание не споменава каква ще бъде трансферната сума по сделката. Според transfermarkt.com стойността на българския национал е 2 милиона евро, но от "Българска армия" със сигурност ще поискат повече за голямата си звезда. 22-годишният Десподов е играл само в два клуба в кариерата си дотук - Литекс и ЦСКА.

ПРЕДЛОЖИХА КИРИЛ ДЕСПОДОВ НА ИТАЛИАНСКИ ГРАНД

Досега в Серия А са играли шестима българи - Николай Илиев (Болоня), Христо Стоичков (Парма), Валери Божинов (Лече, Парма и Фиорентина), Ивайло Чочев (Палермо), Александър Тонев (Фрозиноне и Кротоне), и Андрей Гълъбинов (Дженоа). Николай Михайлов пък не записа мач в елита с екипа на Верона, както и Марио Кирев, който преди 10 години сензационно парафира с Ювентус, но след това беше пращан под наем в различни отбори извън Италия.

В същото време ЦСКА уреди първи зимен входящ трансфер. Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички