Янев: Съперникът беше почти перфектен, създаде ни много главоболия


Янев: Съперникът беше почти перфектен, създаде ни много главоболия
Снимка: БГНЕС

1171 0

Трябва да поздравим отбора на Чико Бяга, които бяха почти перфектни. Създадоха ни доста главоболия, бяха много добре групирани пред тяхната врата, трудно ги пробихме, обяви треньорът на ЦСКА Христо Янев след трудния успех на тима с 2:0.

"Не видях нито секунда отпускане в нашия отбор. Вложихме цялото си старание. В първите минути Чико бяха свежи. Старанието обаче ни помогна да вкараме два гола. Ще видим какво е състоянието на Ангел Грънчов в понеделник, когато ще направим снимка. Получил е удар коляното. Към този момент нещата не са добри, но нека не гадаем“, заяви специалистът.

Той обяви, че няма представа какво ще се говори на обявената за утре пресконференция на БФС. Според някои информации на нея ще се обсъжда именно бъдещето на ЦСКА.

„Не знам как да коментирам обявената пресконференция на БФС. Нас това не ни касае. Има човек, който е начело на отбора и дава най-доброто от себе си клубът да бъде това, което трябва“, обяви Янев.

Треньорът коментира и жребия за купата, който определи ЦСКА да играе с Нефтохимик на "Армията". 

„Подхождаме сериозно към мача, но като му дойде времето. Отборите от А група и Б група са по-силни от нас. Днес се получи здрав и мъжки мач. Създадохме доста положения, отборът на Чико игра силно“, допълни Янев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички