Янчев: Не може цяла есен да си първи и после - нищо...


Янчев: Не може цяла есен да си първи и после - нищо...

1670 0

Бившият футболист и доскорошен помощник-треньор на ЦСКА Тодор Янчев бе патрон на турнир по мини футбол за деца. След неговия край той сподели пред медиите своята гледна точка за ситуацията в армейския отбор. Той каза и каква е причината за лошата серия без победа и без гол, която преследва ЦСКА.

Ето и какви бяха думите му: "Периодът е доста тежък за ЦСКА. Искрено се надявам в оставащите мачове до края на първенството да намерим себе си и да се върнем към победния път. Преди всичко причината за дългата серия без гол е психологическа. Само играчите могат да си помогнат. Публиката дава максимума и въпреки тези резултати тя не спира да подкрепя отбора."

"Любо Пенев трябва да се справи. Всяко армейско сърце, което го боли за клуба, страда в момента. Пенев е голямо име, вярвам, че под негово ръководство отборът ще се стабилизра и ще започне да побеждава. Не съм запознат в детайли с финансовото състояние. Но бих отправил апел към всички хора с възможности, които обичат ЦСКА - нека помогнат и оставят следа по този начин", добави бившият капитан на "армейците".

"Точно когато бяхме първи, станаха много необясними неща. Имам какво да кажа по въпроса и ме боли. Но няма смисъл да говоря. Изживявам си ги нещата вътрешно. Не може цяла есен да си първи, да показваш добри игри и после - нищо... Имаше хора, които направиха тези неща, за да се стигне до разбиване на съблекалнята. Но не искам да казвам кои бяха те", завърши Тодор Янчев, цитиран от "Тема спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички