Израелското посолство у нас пита наказан ли е ЦСКА


Израелското посолство у нас пита наказан ли е ЦСКА

1247 0

Посолството на Израел в София е изпратило специално писмо до БФС, в което се интересува какви санкции са наложени на ЦСКА за прекратената контрола с Ашдод, съобщава "24 часа".

В неделя вечерта фенове на "червените" си поиграха на гоненица с играчите на израелците, които извадиха теслата срещу отбора на Христо Янев, като получиха 3 червени картона.

Заседанието на дисциплинарната комисия на ЗОналния съвет на БФС в София е днес от 16,30 часа и на него ще бъде взето решение. Най-вероятно ще се стигне до затварянето на сектор "А" или част от него за двубоя със Струмска слава в неделя.

БФС се уповава на точка от дисциплинарния правилник за официални международни контроли. Мачът обаче едва ли може да се квалифицира като официален, след като липсваше дежурен делегат, всички изгонени бяха сменени на секундата, а гостите бяхха и с неофициален екип.

"24 часа" припомня, че на 12 юли по време на официалното представяне на Черно море публиката нахлу на терена на стадион "Тича" и линчува играчите на Локо (ГО). Един от тях бе откаран и в болница със счупен нос. Санкции за клуба нямаше и една подобна за ЦСКА може да се разтълкува превратно от привържениците на "червените".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички