Изгонили Вальо Илиев от ЦСКА защото подкрепил Божков


Изгонили Вальо Илиев от ЦСКА защото подкрепил Божков
Снимка: БГНЕС

1611 0

Стана ясна причината, заради която Гриша Ганчев не пожела да задържи капитана Валентин Илиев в ЦСКА. Както е известно защитникът беше готов да играе за "червените" във "В" група, но в дни преди началото на подготовката разкри, че Христо Янев му се е обадил и му е обяснил, че Ганчев не го иска.

"Подкрепих проекта на г-н Васил Божков, защото съм работил с този човек, дори сега ако трябва да избирам пак бих го подкрепил, нямам нищо против г-н Ганчев", обясни Вальо, като по този начин волно и неволно даде обяснение защо не е на "Армията".

"Капитанската лента не е само да я носиш на ръката, а много повече. ЦСКА няма как да е прелистена страница за мен, желая им успех на футболистите и треньорския екип, една година е много време, могат да се случат много неща", каза още бившият капитан на "червените".

Той коментира и бъдещето си: "Имах две обаждания от български отбори, но искам да изчакам да видя дали ще си намеря отбор в чужбина. До края на месеца ще трябва да има яснота къде ще играя".

Накрая Вальо взе отношение и за провала на българските отбори в Европа.

"Не очаквах Лудогорец да отпадне, но когато подчениш съперник така се получава. Берое ги виждам като претендент за шампионската титла, а Черно море направи добър мач у дома, но като гост загуби", сподели Вальо.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички