Иво Димов: ЦСКА няма потенциал за купата, но може да я вземе


Иво Димов: ЦСКА няма потенциал за купата, но може да я вземе

2036 0

Бившият футболист и скаут на ЦСКА Иво Димов е на мнение, че отборът може да спечели купата на България.

"Това е единственото сериозно предизвикателство пред отбора през този сезон. С малко хитрост не е невъзможно да се спечели купата. ЦСКА може само да излъже съперниците от "А" група, но трудно ще ги надиграе. Настоящият състав няма потенциал да вдигне трофея, но това не значи, че не може да го направи, защото във футбола не винаги по-класният печели. Задължително е отборът да бъде подсилен, като през зимата ще има време да се направи подходящата селекция", коментира Димов пред "Тема Спорт".

"Като игрово представяне не съм особено впечатлен. Срещу Спартак (Плевен) например отборът имаше затруднения, трудно задържаше топката в някои периоди, с доста вертикални пасове се играеше. Мисля обаче, че ЦСКА ще преодолее без особени усилия Созопол", добави той.

"За мен най-добре е настоящото дружество да се оздравява, но кой ще тръгне да връща дълговете е съвсем отделен въпрос. Най-добро впечатление от клуба до този момент ми прави Пламен Марков. Безспорно той е много интелигентен ръководител. Хем е сдържан, хем, когато трябва, прави остри изказвания. Клубът е в добри ръце при него", категоричен е той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички