Ивайло Манджуков получи ЦСКА за ЧРД


Ивайло Манджуков получи ЦСКА за ЧРД
Снимка: Любомир Спиров/БГНЕС

2766 0

Контролният пакет акции на ЦСКА ще стане притежание на Ивайло Манджуков съвсем скоро, съобщава "7 дни спорт". Петър Манджуков е решил да направи подарък на големия си син за 41-вия му рожден ден.

Причините за този огромен подарък са любовта на Ивайло към ЦСКА и фактът, че по този начин клубът ще бъде спасен и няма да играе в аматьорския футбол.

"Нито мога да потвърдя, нито отричам това. Тепърва ще говорим", коментира ситуацията Ивайло Манджуков.

Според информацията, Манджуков ще поеме голяма част от задълженията на клуба, от които 9,6 милиона са към НАП, но най-вероятно ще бъдат разсрочени. Очаква се до края на тази седмица Петър Манджуков да изчисти още 2,4 милиона задължения. Той ще възстанови и парите по заема, който е отпуснал Юлиян Инджов на "Лира Инвестмънт".

"Червените" ще могат да завършат сезона нормално, тъй като се очаква да им бъдат отпуснати 3 милиона лева за целта, а при класиране в евротурнирите ще има и бонуси.

Все още не е ясно дали ще има още персонални промени в ЦСКА. За момента се знае, че целият Управителен съвет на ЦСКА си тръгва. Старши треньорът Галин Иванов засега е сигурен за мястото си, поне до края на сезона, а се очаква на висок пост да бъде назначен Милко Георгиев, който е единият от представляващите акциите на двете фамилии.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички